Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis
Nieuws

Uitbreiding van de praktijk!

21 augustus 2023

In 2014 openden wij onze deuren in het Medisch Centrum Oud Voorburg aan de Raadhuisstraat.

Ons team is in het laatste decennium in aantal en in expertise flink gegroeid en inmiddels zijn wij toe aan uitbreiding van ruimte en mogelijkheden om onze patienten van goede fysiotherapie te kunnen blijven voorzien.

Daarom gaan wij per 1 september 2023 onze tweede locatie betreden aan de Parkweg 218 te Voorburg in het pand van Huisartsenpraktijk Claessen.

Hier krijgen wij 2 mooie behandelruimtes waar wij iedereen met fysieke ongemakken kunnen voorzien van kwalitatief hoogstaande fysiotherapie.

Uitgebreide expertise

Net als bij onze oorspronkelijke locatie aan de Raadhuisstraat in Voorburg, biedt Fysiotherapie Benno Plus op de nieuwe locatie een breed scala aan gespecialiseerde diensten en behandelingen. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om jou te helpen bij het aanpakken van uiteenlopende klachten, van nek-, of rugproblemen, sportblessures, hoofdpijn en duizeligheidsklachten tot revalidatie na een operatie of behandeling aan huis. Met onze uitgebreide expertise zorgen we ervoor dat elke behandeling is afgestemd op jouw unieke behoeften.

Een toegewijd team op twee locaties

Met onze tweede locatie willen we nog meer mensen de kans geven om te profiteren van onze professionele zorg. Onze persoonlijke aandacht en hoogwaardige behandelingen blijft onveranderd. Of je nu herstelt van een blessure, werkt aan mobiliteit na een operatie of gewoon streeft naar een gezonder en actiever leven, ons toegewijde team staat voor je klaar.

Kennismaken met Fysiotherapie Benno Plus? Maak vandaag nog een afspraak!

Bij Fysiotherapie Benno Plus geloven we in het leveren van hoogwaardige zorg en een grondige benadering van jouw welzijn.
Tijdens de eerste 2 maanden doen wij tijdens de eerste behandeling een extra uitgebreid onderzoek. Hierin zit een algehele gezondheidscheck en een fasciaal mobiliteitsonderzoek van het gehele lichaam!

Voor meer informatie of een afspraak bel of stuur een whatsapp naar: 0630296973, stuur een email naar info@fysiotherapiebennoplus.nl of vul een van de contactformulieren in op onze website!

Tot snel aan de Parkweg 218,

Groeten Team Fysiotherapie Benno Plus