Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Sebastiaan van Beek

Na mijn opleiding Sport en Bewegen ben ik in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in zowel eerste – als tweedelijns praktijken/instellingen. Hierdoor heb ik mijzelf ontwikkeld op meerdere vlakken van fysiotherapie.

Ik ben van mening dat herstel van ziektes, klachten en aandoeningen aan het lichaam, verholpen of verminderd kunnen worden door fysiotherapeutische (manuele) verrichtingen, maar dat ook een actieve inbreng van een patiënt van belang is. Dit zal er voor iedereen anders uit zien. Daarom is een persoonlijke aanpak van belang.

Tijdens behandelingen maak ik gebruik van oefentherapie en/of manuele verrichtingen. Juist een combinatie van beide zijn in mijn ogen uiterst effectief om doelen te bereiken.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />

Heb je een vraag voor Sebastiaan?

Stel je vraag direct aan Sebastiaan. Hij helpt je graag verder.

Sebastiaan@fysiotherapiebennoplus.nl
06 18 53 43 14
WhatsApp