Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Benno Plus

Ik ben fysiotherapeut sinds 2001, afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Tevens heb ik ruim 3 jaar Osteopathie gestudeerd en heb ik door de jaren heen verschillende fysiotherapeutische specialisaties opgebouwd.

Mijn behandelwijze is persoonlijk en holistisch. Dat wil zeggen dat ik me niet alleen richt op de klacht, maar vooral ook op de oorzaak achter de klacht. De behandeling is volledig hands-on, ofwel manueel. Ik zal de fysiotherapie behandeling uitvoeren met mijn handen en daarnaast oefeningen gebruiken om houding en beweging te optimaliseren. Ook behandel ik pijnpunten in het lichaam welke ontstaan door zogenaamde Myofasciale triggerpoints. Dit doe ik met naalden en wordt Dry Needling genoemd.
De fysiotherapie is voornamelijk gericht op het behandelen van wervelkolom- en gewrichtsklachten, (sport)blessures, & chronische aandoeningen. Bij alle behandelingen staat de relatie van de klacht tot alle structuren van het gehele lichaam centraal.

Naast mijn eigen praktijk werk ik in Zoetermeer bij Goudenhart, alwaar ik mij richt op revalidatiefysiotherapie.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, golf en fitness.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />

Heb je een vraag voor Benno?

Stel je vraag direct aan Benno. Hij helpt je graag verder.

info@fysiotherapiebennoplus.nl
06 30 296 973
WhatsApp