Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Babette Peters

In 2012 ben ik aan de Hogeschool van Leiden afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens mijn studie kwam ik onder andere door middel van stages achter dat mijn affiniteit in de ouderenzorg lag. Na het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende verpleeghuissettingen gewerkt, een breed aspect met zowel revalidatie, somatische als psychogeriatrische cliënten.

In de verpleeghuissetting waar ik momenteel werk ben ik vooral betrokken bij somatische en psychogeriatrische cliënten. Het aan huis behandelen na een revalidatieperiode zie ik als meerwaarde om specifiek in de te gaan op de hulpvraag van de cliënt in het dagelijks leven.

De afgelopen jaren heb ik verdiepende cursussen gedaan vooral gericht op revalidatie en training in de geriatrische zorg met onder andere de onderwerpen valpreventie en oncologie.

Naast mijn studie fysiotherapie heb ik nog een studie wiskunde gedaan en sta ik voor de klas op een middelbare school. 

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />

Heb je een vraag voor Babette?

Stel je vraag direct aan Babette. Zij helpt je graag verder.

babette@fysiotherapiebennoplus.nl
06 36 59 48 44
WhatsApp