Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Amanda Romijn

Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen heb ik meerdere diploma’s behaald waaronder sportmassage en Fitness trainer A & B. Ik vond alle vakken rondom het menselijk lichaam zo interessant dat ik door ben gaan studeren. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden.

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in een instelling en hierna in verschillende eerste lijnpraktijken. Door deze afwisseling heb ik als algemeen fysiotherapeut een brede kijk op het vak gekregen en mijzelf ook op verschillende vlakken ontwikkeld. Mijn specialisaties liggen op de volgende gebieden:

Tijdens de behandelingen werk ik veel met manuele verrichtingen en zorg ik voor een persoonlijke benadering. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt zich goed voelt en op zijn/ haar gemak is tijdens de behandeling. Er zal door middel van manuele verrichtingen een juiste voorwaarde voor het lichaam gecreëerd wordt om te kunnen genezen, waarna er een combinatie van hands on therapie en oefentherapie gegeven zal worden om het vereiste doel te bereiken.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/vhosts/fysiotherapiebennoplus.nl/httpdocs/wp-content/themes/bennoplus/index.php</b> on line <b>254</b><br />

Heb je een vraag voor Amanda?

Stel je vraag direct aan Amanda. Zij helpt je graag verder.

amanda@fysiotherapiebennoplus.nl
06 42 25 06 72
WhatsApp