Samenwerking

 

Praktijk voor fysiotherapie Leo Lobregt

leo
Gedurende de genoemde openingstijden kunt u bij ons terecht. Ook kunt u in overleg op afwijkende tijden een afspraak maken via het contactformulier of via de telefoon.

Wanneer het niet mogelijk is om u in te plannen of wanneer wij afwezig zijn i.v.m. cursus of vakantie, wordt de therapie overgenomen door vriend en collega Leo Lobregt.

Leo werkt al ruim 30 jaar als fysiotherapeut en heeft een praktijk in Zoetermeer en in het Medisch Centrum Oud Voorburg. Door de jaren heen heeft hij veel specialisaties opgebouwd en is tevens acupuncturist en oedeemtherapeut.

Onze samenwerking zorgt voor een continu aanbod van therapie bij afwezigheid door vakantie, cursus of ziekte. Ook hebben we veelvuldig overleg en kunnen we patiƫnten overdragen aan elkaar wanneer dit nodig is. Het samenvoegen van onze kennis en flexibiliteit biedt u en ons vele voordelen.

 

 

 

 

 

 

Van 50 plus voor 50 plus

Wij zijn aangesloten bij ‘van50plusvoor50plus’, een non-profit organisatie die ouderen in contact brengt met allerlei bedrijven en zorgverleners. Lees meer over deze organisatie op van50plusvoor50plus.nl.