Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Samenwerking

Fysiotherapie Benno Plus heeft in Zoetermeer een partnerschap, een nauwe samenwerking met Goudenhart.

Goudenhart is een zelfstandige behandeldienst en biedt specialistische behandeling voor kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte. Zij leveren voor deze doelgroep multidisciplinaire behandeling, revalidatie en advies. De behandelteams worden ingezet voor behandeling in verpleeghuissetting, kortdurende revalidatie en poliklinische behandeling.

De fysio’s van Fysiotherapie Benno Plus welke specialisten zijn op het gebied van aan huis behandelingen zorgen voor een natuurlijke doorstroom van de patiënten van Goudenhart die na hun opname in de revalidatiesetting behandeling aan huis nodig hebben.

Na een periode van behandeling aan huis hebben de patiënten de mogelijkheid om verder te herstellen in 1 van de instellingen waar Goudenhart gevestigd is. Hier beschikken we over een mooie oefenruimte en veel kennis en kunde op het gebied van fysiotherapeutisch herstel van (kwetsbare) ouderen.

Goudenhart

Van 50 plus voor 50 plus

Wij zijn aangesloten bij ‘van50plusvoor50plus’, een non-profit organisatie die ouderen in contact brengt met allerlei bedrijven en zorgverleners. Lees meer over deze organisatie op van50plusvoor50plus.nl.

Van 50 plus voor 50 plus