Samenwerking

 

Samenwerking in Zoetermeer

Fysiotherapie Benno Plus heeft in Zoetermeer een partnerschap, een nauwe samenwerking met Goudenhart .

Goudenhart is een zelfstandige behandeldienst en biedt specialistische behandeling voor kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte. Zij leveren voor deze doelgroep multidisciplinaire behandeling, revalidatie en advies. De behandelteams worden ingezet voor behandeling in verpleeghuissetting, kortdurende revalidatie en poliklinische behandeling.

De fysio’s van Fysiotherapie Benno Plus welke specialisten zijn op het gebied van aan huis behandelingen zorgen voor een natuurlijke doorstroom van de patienten van Goudenhart die na hun opname in de revalidatiesetting behandeling aan huis nodig hebben.
Na een periode van behandeling aan huis hebben de patienten de mogelijkheid om verder te herstellen in 1 van de instellingen waar Goudenhart gevestigd is. Hier beschikken we over een mooie oefenruimte en veel kennis en kunde op het gebied van fysiotherapeutisch herstel van (kwetsbare) ouderen.

 

 

Praktijk voor fysiotherapie Leo Lobregt

leo
Gedurende de genoemde openingstijden kunt u bij ons terecht. Ook kunt u in overleg op afwijkende tijden een afspraak maken via het contactformulier of via de telefoon.

Wanneer het niet mogelijk is om u in te plannen of wanneer wij afwezig zijn i.v.m. cursus of vakantie, wordt de therapie overgenomen door vriend en collega Leo Lobregt.

Leo werkt al ruim 30 jaar als fysiotherapeut en heeft een praktijk in Zoetermeer en in het Medisch Centrum Oud Voorburg. Door de jaren heen heeft hij veel specialisaties opgebouwd en is tevens acupuncturist en oedeemtherapeut.

Onze samenwerking zorgt voor een continu aanbod van therapie bij afwezigheid door vakantie, cursus of ziekte. Ook hebben we veelvuldig overleg en kunnen we patiënten overdragen aan elkaar wanneer dit nodig is. Het samenvoegen van onze kennis en flexibiliteit biedt u en ons vele voordelen.

 

 

Van 50 plus voor 50 plus

Wij zijn aangesloten bij ‘van50plusvoor50plus’, een non-profit organisatie die ouderen in contact brengt met allerlei bedrijven en zorgverleners. Lees meer over deze organisatie op van50plusvoor50plus.nl.