Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Reviews

Christoph

Marvin heeft me geholpen om de blokkade in mijn rug te verwijderen. We waren op doorreis met onze boot. Het eerste telefonisch contact was perfect. Nauwkeurige analyse en afspraak de volgende dag. De behandeling was super professioneel. De oefeningen voor verdere persoonlijke behandeling zijn eenvoudig en effectief.

Danielle

Laagdrempelig contact, kundige mensen en belangrijker nog ik kon snel terecht!

Veronique

Ik heb goede ervaringen gehad bij deze Fysiotherapeut. Er werd goed geluisterd en geprobeerd een oplossing te vinden voor de klachten. Mijn klachten zijn in ieder geval minder geworden.

Loek

No-nonsense praktijk, gericht op gezamenlijk aanpak, efficiënt en effectieve benadering gericht op herstel. Kortom helemaal top.

Marcel

Mijn ervaring is prima leuke mensen goede behandeling met goed advies wat te doen tijdens een blessure. Wat mijn andere mooie ervaring was ik kreeg in de avond erg last van rug, ik stuurde een app naar Benno en heeft mij direct de volgende dag ingepland, en was na 4 behande

Marleen

Ik ben erg tevreden over de behandeling door Sebastiaan. Hij stelde snel de diagnose en de combinatie van goede behandeling en duidelijk uitgelegde oefeningen heeft ertoe geleid dat mijn blessure in korte tijd is hersteld.

Edzard

Prettige specialisten die goed overleggen waar je last van hebt, hoe het verloopt en wanneer je herstel merkt. Afspraken duidelijk en eigenlijk geen wachttijden. En natuurlijk: schoon, netjes en frisse praktijk.

Yvon

Altijd super snelle reactie via app en afspraak gemaakt. Deze keer een aantal behandelingen van Marvin gekregen. Nu weer van de pijn in m’n nek af. Goede uitleg bij wat er aan de hand was. De filmpjes voor oefeningen op de website zijn een aanrader! Hartelijk dank heren

Ga naar ZorgkaartNederland of Google voor een overzicht van alle reviews.