Nekpijn voorkomen of genezen bij Fysiotherapie Benno Plus

Vermoeid wakker worden, weinig energie, last van de armen tijdens werk of hobby. Pijn in de nek is een veelvoorkomende klacht en heeft nare gevolgen voor het dagelijks leven. 

Nekpijn kan samengaan met stijfheid en minder goed kunnen bewegen van de nek. Het komt vaak door overbelasting of na het maken van een verkeerde beweging. Ook kan nekpijn gepaard gaan met hoofdpijn. Er kunnen ook andere oorzaken voor nekpijn aanwezig zijn zoals een nekhernia, artrose of een ongeval. Uw fysiotherapeut zal kritisch luisteren naar uw verhaal en een grondig onderzoek doen om de oorzaak van de klacht te achterhalen. 

Daarna zal u volgens het opgestelde behandelplan behandeld worden en kunt u snel weer klachtenvrij sporten en werken. Heb je nekpijn met of zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak?

Plan een afspraak en laat u behandelen door een van onze experts!

 

Sali:

” Ik heb al jaren lang klachten van rug- en nekpijn en heb van alles geprobeerd, van dure chiropractor behandelingen, Thaise massages tot gewone fysiotherapie. Maar mijn ervaring bij Benno Plus was vergeleken hierbij daadwerkelijk een hele andere ervaring. Ik dacht dat het niet veel anders zou zijn dan de “gewone” fysiotherapie, maar het positieve effect was direct voelbaar en hield veel langer aan. De dag dat ik eerste keer werd behandeld, heb ik voor het eerst in een lange tijd goed geslapen. Het is overduidelijk dat Benno Plus heel veel ervaring heeft op zijn vakgebied en precies weet waar hij mee bezig is. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor deze geweldige (en gezellige) ervaring! Zeker een aanrader! ”

 

Vul ons onderstaande formulier in voor vrijblijvend advies op maat.

Vul ons onderstaande formulier in voor vrijblijvend advies op maat.

Liever direct contact? Bel ons dan of stuur een Whatsapp bericht.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht