Beoordelingen Fysiotherapie Benno Plus

Onderstaande beoordelingen zijn 1 op 1 gekopieerd van het klanttevredenheidsonderzoek dat is ingevuld door de patiënt.

 

 

Ik word behandeld door fysiotherapeut Sebastiaan Van Beek. Hij is een prettige persoonlijkheid en ik kan fijn met hem praten hij luistert ook naar mijn klachten en gaat hier serieus mee om. Kortom: een hele goede fysiotherapeut en een aanrader.

Ik voel mij zeer op mijn gemak Bedankt Sebastiaan.!!

T. v. H. 

 

Helaas moest ik vandaag wegens verhuizing naar het oosten van het land afscheid nemen van Sebastiaan, een bijzonder kundige en vriendelijke behandelaar!

Mw. C.

 

Fasciatherapie was de reden waarom ik naar deze therapeut ging en het heeft mij boven verwachting geholpen. Ik heb sclerodermie en de verstrakking door verbindweefseling/verlittekening van mijn lijf zijn dagelijks voelbaar. Na een behandeling voelde ik mij weer lekker soepel, alhoewel de behandeling zelf wel eventjes doorbijten was. Van klachten die ik tussentijds opliep aan mijn heup, werd ik ook zeer vakkundig en tot mijn grote tevredenheid afgeholpen. Niets dan lof dus over de kunde van Benno!

Mw. B.W.

 

Zeer tevreden over de behandeling. Ik kon snel terecht en mijn klachten zijn snel verholpen.

Mw. van E.

 

Prima combi manuele therapie met oefeningen ter ondersteuning en bevordering van de mobiliteit. Goede uitleg persoonlijke ongedwongen aandacht en whatsapp contact is erg handig.
Bedankt Benno

Mw. Q.

 

Mijn jarenlange knieklacht bleek zijn oorsprong te hebben in de onderrug. Door adequate behandeling van Benno ben ik eindelijk van mijn pijn af en kan ik weer tennissen!

Dhr. van V.

 

Vakbekwaam, vriendelijk effectief!

Mw. H.

 

Empathische communicatie en adequate behandeling met concreet resultaat.
Prettig om te weten, dat je als er weer wat is, je aan het juiste adres bent

Dhr. R. H. 

 

Werd altijd beleefd vriendelijk en correct behandeld.

Mw. P. 

 

Sebastiaan is een gouden gozer die heel veel aandacht voor je heeft en je perfect begeleid in een voor mij pijnlijke situatie(nieuwe knie).

Dhr. de H.

 

Bedankt, ook voor de aangereikte oefeningen.

Mw. vd A.

 

Erg professionele en goede behandeling voor vocht ophoging en pijn in mijn knie gehad en waar ik 2 maanden geleden nog mank liep met pijn is dat door Frizo in korte tijd verholpen. Bij een volgende kwaal ga ik zeker naar hem toe en kan hem iedereen aanraden.

Dhr. de G.

 

Ik ben blij met het resultaat tot nu toe,we hebben veel bereikt. Helaas zal het nooit beter worden omdat de breuk niet hersteld kan worden en de therapie maar voor 1 jaar vergoed word. Ik zal het dus verder met minder hulp moeten doen van Sebastiaan en dat is jammer. Bedankt voor het afgelopen jaar.

Mw. V.

 

Buitengewoon vriendelijk en deskundig, kan goed luisteren.
Maakt dat je je op je gemak voelt.

Mw. T.

 

Weet waar het omgaat, dus zelf ook goed meewerken met de oefeningen die je mee krijgt en om advies gevraagd of het wenselijk is om te stoppen waar door de blessure is veroorzaakt kwam zelf verzekert over bedankt.

Mw. V.

 

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Benno kijkt verder dan de klacht en werkt vanuit een visie op het gehele lichaam. Hij onderzoekt grondig wat de oorzaak van de klacht kan zijn en geeft een realistisch beeld van wat hij kan betekenen. Hij is iemand bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Verder was hij zeer goed bereikbaar en kon hij me snel helpen.

Mw. v E.

 

Ik vind Benno een zeer bekwaam fysiotherapeut. Prettig in de omgang en geeft nuttige tips. Kortom als ik weer klachten krijg, ga ik zeker terug naar Benno.

Mw. vd H.

 

Benno heeft in korte tijd met een adequate behandeling mijn rug weer gerecht, de pijn verdreven.
Bedankt Benno, een Plus voor jou!

Dhr. V.

 

Heel geïnteresseerd (mensenmens)

Mw. H.

 

Ik sluit mij aan bij wat anderen voor mij geschreven hebben: professioneel, persoonlijk, vriendelijk, vertrouwenwekkend.

Mw. v D.

 

Naar mijn oordeel is Benno vakbekwaam maar bij een zorgverlener verwacht je meer, namelijk dat hij prettig met jou omgaat en de juiste afstand bewaart: niet té afstandelijk maar ook niet te persoonlijk. Benno weet dat juiste midden goed te bewandelen.

Dhr. D.

 

I was particularly impressed with the accuracy of the prediction of the time period needed to recover and the possible extent of the recovery.

Dhr. D.

 

Benno is een heel warm persoon die oprecht belangstelling voor je toont en waar ik mij volledig bij op mijn gemak voel. Ik zou hem zeer zeker aanbevelen.

Mw. W.

 

I came to Benno on recommendation of my parents, who were both extremely happy with the treatment they received from Benno. I myself only had a few session with Benno as I don’t live permanently here in Holland. I regretfully didn’t have a chance to do a full treatment with him. He has helped me a lot in the few times we met. I feel if I could spend more time with him in treatment he could really help me reduce these chronic pains, pains I’ve been carrying with me for as long as I can remember. He’s been absolutely wonderful, I’d take him with me to Portugal if I could!

Mw. D.

 

Fijn dat Benno WhatsApp gebruikt, snel en interactief

Dhr. S.

 

Fijne praktijk. Vanwege nekklachten heb ik een aantal behandelingen gehad. Benno is zeer ervaren. Ik vond de behandelingen echt fantastisch. De afspraken werden keurig op tijd behandeld, de hulp was professioneel en zeer effectief, er wordt altijd tijd voor je genomen, goed naar je geluisterd en doorgevraagd. De behandelingen zijn vriendelijk en persoonlijk. Ik ben zeer tevreden over Benno. Een absolute aanrader!

Dank je wel voor de fijne behandelingen Benno!

Mw. N.

 

Benno Plus is een prettige, toegankelijke therapeut, die mij goed informeerde over de te volgen behandelingen en mij met een plezierige begeleiding en adequate behandeling van mijn klachten heeft afgeholpen.

Dhr. v S.

 

Ik voelde me bij deze fysiotherapeut zeer op mijn gemak.
Het is een fijngevoelig mens en hij heeft me over een drempel heen geholpen.

Mw. E.

 

Benno heeft mij zeer professioneel behandeld en voor mij het belangrijkste gewoon zeer goed geluisterd naar mijn probleem.
Ondanks dat het in het begin een vage/moeilijk te repliceren pijn was is hij er achter gekomen en hebben we het op een zeer plezierige manier weten op te lossen.
Daarnaast ook nog eens een berg zeer goede tips ontvangen voor mezelf waar ik zeker wat aan heb.

Dank je wel Benno!

Dhr. M.

 

Er is vanaf het begin een fijn en prettig contact met Benno geweest. Hierdoor werd het vertrouwen in de behandeling en Benno bijna direct bij de eerste behandeling al duidelijk.
Mijn ervaring met Benno is dat hij overkomt als een zeer kundig en professioneel, rustig en prettig persoon.
Benno luistert goed, handelt hier naar en in gezamenlijk overleg (niets moet!) wordt een plan en behandeltraject opgezet.
Ik heb een uitstekende behandeling gehad en zal, bij eventuele toekomstige klachten, zeker niet aarzelen om weer voor de praktijk van Benno Plus te kiezen.

Mw. T.

 

“Na het melden van de pijnklacht, kon ik op zeer korte termijn terecht bij Benno en werd ik met enkele behandelingen van mijn ongemak verlost!”

Dhr. v V.

 

“Bedankt voor de uitstekende behandeling.”

Mw. S.

 

“Net ontvangst en zeer klantvriendelijk.”

Dhr. K.

 

“Benno luistert altijd erg goed naar mijn klachten en heeft me binnen 4 behandelingen van m’n schouderklachten afgeholpen!”

Dhr. K.

 

“Ik ben erg goed geholpen, door de flexibiliteit van Benno kon dit ook nog eens heel snel.”

Dhr. M.

 

“Benno Plus is zeer vakbekwaam. Luistert goed en handelt hier naar. Behandelt niet alleen de klacht maar nog belangrijker de oorzaak. Buiten zijn
specialisme is het een zeer prettig en rustig persoon Ik raad een ieder dan ook aan zijn praktijk te bezoeken.”

Dhr. t. B.

 

“Benno is een zeer kundige fysiotherapeut gebleken. Ik ben bij heb gekomen na een nogal heftig fietsongeluk, waarbij ik onder meer een nekwervel heb gebroken. Gaandeweg de behandeling kwamen er ook rugklachten bij kijken. Dit alles is altijd alert en professioneel aangepakt en met succes behandeld. Ik ben nu klachtenvrij. Zeer bedankt! Benno is een aanrader!”

Dhr. B.

 

“De benadering is professioneel en prettig met ruimte voor overleg. In samenspraak volgt plan van aanpak om de klachten te verminderen/verbeteren.”

Mw. V.

 

“Medio februari ben ik bij Benno terecht gekomen met achillespees problemen. Na een aantal intensieve behandeling waren de klachten verholpen. Half maart ben ik begonnen met de training voor de 4-daagse. Ik had mij ingeschreven voor het maximale aantal kilometers van 4 x 50 km. Bij het trainen kreeg ik na ongeveer 30 kilometer last van mijn rechter lies. Ik dacht gelijk aan wederom (2008 liesbreukoperatie ondergaan) een liesbreuk. Al bij het eerste bezoek bij Benno constateerde hij, dat het beslist geen liesbreuk was. Het waren aanhechtingsproblemen en Benno ging er mee aan de slag. Na een aantal behandelingen werden de klachten minder en eind juni heb ik in een weekend 2 x 50 kilometer gelopen zonder klachten. ik was blij en opgelucht!!! De 4-daagse heb ik dan ook (op een enkele blaar na) en onder zware omstandigheden (laatste dagen erg warm) succesvol kunnen uitlopen. Ik ben zeer tevreden over de zeer persoonlijke en
professionele aanpak van Benno en kan iedereen bij eventuele klachten adviseren een afspraak bij hem te maken”

Dhr. L.

 

“Had een fijn contact met Benno, makkelijk ook via de telefoon (SMS/Whatsapp) om een afspraak te maken en tussentijds een reactie nav een oefening door te geven. Ook fijn was dat Benno een nader onderzoek voorstelde en dit ook met mijn huisarts heeft opgenomen (ze kennen immers dezelfde termen)”

Dhr. A.

 

“Professionele en zeer prettige fysiotherapeut. Na een forse blessure kon ik sneller dan verwacht weer sporten, met dank aan Benno. Ik heb erg gewaardeerd dat mijn eigen plannen op sportgebied als richtpunt werden genomen voor het herstel. Er werd veel beter naar me geluisterd dan in het ziekenhuis”

Dhr. G.

 

“Benno is een fijne fysiotherapeut waarbij ik me snel op me gemak voelde. Daarbij heeft hij ook nog eens persoonlijke aandacht voor zijn cliënten.”

Mw. v Z.