Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie Benno Plus biedt fysiotherapie aan huis in Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer!

Afspraak maken

Fysiotherapie Benno Plus uit Voorburg heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten voor het behandelen van uw klacht in uw eigen huis. Wanneer fysiotherapie voor u nodig is wilt u de behandeling zo snel mogelijk laten plaatsvinden.

Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een operatie of ziekenhuisopname. Bij een heup-, of knieoperatie, een hernia of bij revalidatie van een beroerte of een ziekte zoals MS is het heel prettig en efficiënt dat onze fysiotherapeuten bij u thuis kunnen komen voor een op maat gemaakte behandeling.

U hoeft niets te doen, wij schikken ons naar uw situatie. De behandelingen die we thuis uitvoeren zijn exact zoals in de praktijkruimte. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten die bij u langskomen hebben jarenlange ervaring met chronische klachten en revalidatie na operaties. Zij maken samen met u een concreet plan om uw doelstellingen zo snel en optimaal mogelijk te laten behalen. Daarnaast krijgt u van uw fysio gerichte oefeningen en adviezen om zelf aan de slag te gaan en een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Gerichte oefeningen in uw eigen huis

Naast het feit dat u uw huis niet uit hoeft voor een behandeling en dit u dus tijd en veel energie bespaard is het heel belangrijk om in uw eigen vertrouwde omgeving te oefenen. Specifieke situaties als traplopen of de tuin/ balkon betreden via een hoge drempel zijn het meest effectief te oefenen in uw eigen huis.

Mede om deze reden zal een gesprek en behandeling bij u thuis een stuk eenvoudiger zijn, u kunt de specifieke situatie die u wilt oefenen namelijk direct laten zien. We stellen een compleet behandelplan op voor u thuis en u krijgt van ons oefeningen en adviezen welke de behandeling ondersteunen.

Veel oudere en/of kwetsbare mensen vinden het fijn om thuis behandeld te worden. Het scheelt namelijk een hoop energie en geregel omtrent vervoer om een bezoek naar de praktijk te verschuiven naar uw eigen woning. Voor de senioren is de behandeling thuis dan ook uitermate geschikt. Wij streven er samen met u naar om u zo lang als mogelijk thuis te laten wonen op een veilige en verantwoorde manier.

Ingrid

Namens mijn moeder (80 jaar) wil ik jullie heel hartelijk danken voor de vakkundige begeleiding/behandeling. Wat een fantastische praktijk heb jij, Benno, samen met je collega's natuurlijk. Door jullie kan mijn moeder hopelijk nog heel lang zelfstandig wonen, heel veel dank!!