Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Fysiotherapie aan huis zoetermeer

Fysiotherapie Benno Plus biedt fysiotherapie aan huis in Zoetermeer, Voorburg en Leidschendam!

Afspraak maken

Jouw moeder of vader, broer of zus, tante of oom die zo graag thuis wil blijven wonen, maar door fysieke ongemakken moeite heeft met het behouden van deze zelfstandigheid.

De fysio’s van Benno Plus komen ook thuis in Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. Wij komen bij jou of jouw dierbaren wanneer de dagelijkse activiteiten niet meer goed zelfstandig uitgevoerd kunnen worden en wanneer de rit naar de praktijk niet mogelijk is. Hier wordt in jouw eigen situatie op een rustige manier aandacht gegeven aan de problemen waar jij of jouw dierbare tegen aanloopt. Met gerichte fysiotherapie, oefeningen en een enorme berg ervaring zal je ondersteund en geholpen worden om de zelfstandigheid terug te krijgen.

De oudere (geriatrische) mens wordt door onze specialisten grondig onderzocht en er wordt een behandelplan opgesteld om te herstellen en/of langer thuis te kunnen blijven wonen. Onze geriatriefysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van de oudere mens en hun klachten.

Samenwerking in Zoetermeer

Fysiotherapie Benno Plus heeft een partnerschap, een nauwe samenwerking met Gouden Hart. Gouden Hart is een zelfstandige behandeldienst en biedt specialistische behandeling voor kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte. Zij leveren voor deze doelgroep multidisciplinaire behandeling, revalidatie en advies. De behandelteams worden ingezet voor behandeling in verpleeghuissetting, kortdurende revalidatie en poliklinische behandeling.

De fysio’s van Fysiotherapie Benno Plus welke specialisten zijn op het gebied van aan huis behandelingen zorgen voor een natuurlijke doorstroom van de patiënten van Gouden Hart die na hun opname in de revalidatiesetting behandeling aan huis nodig hebben. Na een periode van fysiotherapie aan huis hebben de patiënten de mogelijkheid om verder te herstellen in 1 van de instellingen waar Gouden Hart gevestigd is. Hier beschikken we over een mooie oefenruimte en veel kennis en kunde op het gebied van fysiotherapeutisch herstel van (kwetsbare) ouderen.

De beste begeleiding

Bij Fysiotherapie Benno Plus bent u verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen en langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Fysiotherapie Benno Plus is de Fysio voor patiënten die aan huis behandeld moeten worden in Zoetermeer, Voorburg en Leidschendam en wordt door haar klanten gewaardeerd met een cijfer van gemiddeld 9.5 op Zorgkaart Nederland.

Waarom aan huis behandeld worden door Fysiotherapie Benno Plus?

In een hectische maatschappij waar veel van ons wordt verwacht en waar de druk hoog is biedt Fysiotherapie Benno Plus rust om op een gedetailleerde manier in te gaan op jouw specifieke klacht of probleem. Onze fysio’s werken op tijd, hebben een snelle en adequate communicatie via telefoon, whatsapp of e mail en komen altijd de gemaakte afspraken na. Wij hebben veel expertise in huis als het gaat om ervaring, maar zeker ook om kennis door uitgebreide specialisaties en nascholing. Kortom, woon je in Zoetermeer, Voorburg of Leidschendam en heb je fysio aan huis nodig? Alle reden om voor Fysiotherapie Benno Plus te kiezen!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars zodat de behandelingen vergoed worden wanneer u aanvullend verzekerd bent. U dient wel in het bezit te zijn van een verwijzing van de (huis)arts. Kijk voor alle informatie betreffende de kosten en tarieven hier

Wij hebben 8 collega’s die zich volledig toe hebben gelegd op de behandeling van patiënten in hun thuissituatie.

Hoe kan je je aanmelden en hoe ziet een eerste kennismaking eruit?

Voor een behandeling bij u thuis heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of uw specialist. Dit kunnen zij op een simpele manier digitaal doen. Bel ons op of stuur een email of whatsapp en wij maken een passende afspraak met u.

U kunt uw gegevens ook onderaan deze pagina achterlaten, dan nemen wij contact met u op en maken wij een afspraak. U krijgt een email ter bevestiging van deze afspraak waarin alle benodigde informatie staat om u klaar te maken voor uw eerste bezoek.

Tijdens het eerste bezoek wordt ‘de intake’ gedaan, een vraaggesprek gevolgd door een onderzoek en een analyse om jouw klacht volledig duidelijk en helder te krijgen. Daarnaast wordt er besproken wat de behandelmogelijkheden zijn, wat wij kunnen doen en ook zeker wat je zelf kan doen om aan jouw herstel te werken. Dit heet een behandelplan. Hierin wordt uitgelegd wat de stappen zijn die genomen moeten worden om te herstellen en hoe lang het herstel ongeveer gaat duren. Tijdens de intake wordt vaak ook alvast gestart met de behandeling