Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Reviews

Christoph

Marvin heeft me geholpen om de blokkade in mijn rug te verwijderen. We waren op doorreis met onze boot. Het eerste telefonisch contact was perfect. Nauwkeurige analyse en afspraak de volgende dag. De behandeling was super professioneel. De oefeningen voor verdere persoonlijke behandeling zijn eenvoudig en effectief.

Danielle

Laagdrempelig contact, kundige mensen en belangrijker nog ik kon snel terecht!

Veronique

Ik heb goede ervaringen gehad bij deze Fysiotherapeut. Er werd goed geluisterd en geprobeerd een oplossing te vinden voor de klachten. Mijn klachten zijn in ieder geval minder geworden.

Loek

No-nonsense praktijk, gericht op gezamenlijk aanpak, efficiënt en effectieve benadering gericht op herstel. Kortom helemaal top.

Marcel

Mijn ervaring is prima leuke mensen goede behandeling met goed advies wat te doen tijdens een blessure. Wat mijn andere mooie ervaring was ik kreeg in de avond erg last van rug, ik stuurde een app naar Benno en heeft mij direct de volgende dag ingepland, en was na 4 behande

Dilan

De medewerker(s) van Benno plus heeft ons ontzettend goed ondersteund. Manier van communiceren i.vm. Taal barrières en de de vriendelijkheid weerhoudt ons niet om voortaan voor deze fysio te gaan! Dank jullie wel! Fijne man, vriendelijk, gevoelsmatig en nauwkeurig! Super dank!

Danielle

Laagdrempelig contact, kundige mensen en belangrijker nog ik kon snel terecht!

Morgane

Very good experience with Fysiotherapie Benno Plus. Easy exercises to follow at home. In just a few sessions, it made a huge difference.

Ga naar ZorgkaartNederland of Google voor een overzicht van alle reviews.