Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

Nekpijn

Nekpijn voorkomen of genezen bij Fysiotherapie Benno Plus

Afspraak maken

Vermoeid wakker worden, weinig energie, last van de armen tijdens werk of hobby. Pijn in de nek is een veelvoorkomende klacht en heeft nare gevolgen voor het dagelijks leven.

Nekpijn kan samengaan met stijfheid en minder goed kunnen bewegen van de nek. Het komt vaak door overbelasting of na het maken van een verkeerde beweging. Ook kan nekpijn gepaard gaan met hoofdpijn. Er kunnen ook andere oorzaken voor nekpijn aanwezig zijn zoals een nekhernia, artrose of een ongeval. Jouw fysiotherapeut zal kritisch luisteren naar jouw verhaal en een grondig onderzoek doen om de oorzaak van de klacht te achterhalen.

Daarna zal je volgens het opgestelde behandelplan behandeld worden en kan je snel weer klachtenvrij sporten en werken. Heb je nekpijn met of zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak?

Penelope

Na de bevalling van mijn dochter zat plots mijn nek vast (kon mijn nek niet naar rechts draaien). Bij Benno kon ik meteen de volgende dag een afspraak regelen! Ik erg geholpen door Marvin, die me ook tips gegeven heeft om ervoor te zorgen dat mijn nek niet weer vast komt te zitten