Altijd bereikbaar Direct ingepland Ook bij jou thuis

De praktijk

Fysiotherapie Benno Plus is gevestigd in het Medisch Centrum Oud Voorburg, nabij de Herenstraat in het oude centrum. Het centrum bestaat uit 2 artsen, 2 arts-assistenten, 1 praktijkondersteuner (Huisartsenpraktijk Soeter, www.huisartspraktijksoeter.nl), 1 praktijk voor diëtetiek (Liesbeth Smit – Verbruggen, www.primavoeding.nl), 1 haptotherapeut (Mariette van Stralen, www.readytorockagain.nl), 1 psychologe (Taiss Tamaddoni, www.praktijkblenchi.nl)een apotheek (Huygensapotheek Voorburg, www.serviceapotheek.nl/huygens) en onze praktijk. Het pand is ongeveer 16 jaar geleden omgebouwd tot medisch centrum, waar het vroeger, voordat de apotheek er bestond, fungeerde als drukkerij.

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het Medisch Centrum. In het gebouw is een lift aanwezig, waardoor de praktijk voor iedereen toegankelijk is.

De tweede locatie bevindt zich binnen de huisartsenpraktijk van Dr. Claessen aan de Parkweg. Hier zijn meerdere disciplines vertegenwoordigd, waaronder huisartsen, diëtisten, medisch pedicure, leefstijlcoach en POH.
Ook hier zijn onze behandelkamers rolstoelvriendelijk en bieden we fysiotherapie en al onze specialisaties overdag en in de avonduren.

Op deze website kan je alle informatie vinden die betrekking heeft op onze praktijklocaties, de behandelaren en jouw behandeling. Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kan je deze via het contactformulier aan ons laten weten.